DANSIC16 på Docken

Invitation: DANSIC16 Work Life Lab

Torsdag den 17. marts 2016 samles over 300 engagerede og motiverede deltagere på Docken i København til DANSIC16 Work Life Lab – Danmarks største studenterdrevne konference om social innovation. Her er der lagt op til en dag med fokus på, hvordan man kan tænke social innovation som vejen til fremtidens stressfrie arbejdsliv.

Af DANSIC

Årets konference: Social innovation som løsningen på stress

DANSIC16 Work Life Lab fokuserer på stress. Den 17. marts vil vi inspirere dig og 300 andre deltagere til at tænke social innovation som vejen til fremtidens stressfrie arbejdsliv.

Det arbejdsmarked og arbejdsliv vi som studerende står til at skulle træde ud i og endnu flere allerede befinder sig i, er mere end nogensinde før præget af konkurrence, et stigende forventningspres og øget krav til mental robusthed. Mange oplever, at der bliver stillet større arbejdsmæssige krav end tidligere. Samtidig stiller mange hele tiden større krav til sig selv. Det fører til udbrændthed, sygemeldinger og følgelidelser som depression og angst.

På konferencen udfordrer vi de konventionelle løsninger på stressproblematikken og sætter rammerne for opfindsom nytænkning. Vi har samlet højt profilerede keynote speakers, ivrige paneldeltagere og spændende workshopfacilitatorer. De vil sætte gang i tankerne og åbne op for mulighederne for at eksperimentere med nye løsninger, på måder som aldrig er set før på en DANSIC-konference.

Helt konkret vil du på konferencen få mulighed for at vælge mellem tre kerneområder; ledelse, teknologi og rum. Vi tror på, at hver af disse fokusområder kan bidrage med løsninger, som vil føre os til det stressfrie arbejdsliv.

Ledelse

Hvad skal der til for, at vi tør udfordre dybdegående strukturer og tilgange til stress i virksomheder og organisationer? Deltag i debatten om, hvordan organisationsstruktur og en bæredygtig ledelse kan skabe rammerne for en stressfri arbejdsplads.

Teknologi

Den teknologiske udvikling betyder, at det bliver stadig mere nødvendigt at forholde sig til, hvilken rolle teknologien spiller i forbindelse med arbejdsliv og stress. På konferencen vil du få mulighed for at indgå aktivt i løsningsorienterede workshops, der tænker teknologi som løsningen på stress.

Rum

Vores omgivelser påvirker vores mindset og energi meget mere, end man måske umiddelbart tænker over. Derfor vil vi på konferencen se nærmere på, hvordan rum kan designes, så de øger vores trivsel og mindsker vores stressniveau.

DANSIC – Danish Social Innovation Club

I DANSIC ønsker vi at skabe et samfund, der er socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtigt. Hver dag arbejder vi på tværs af fagligheder for at inspirere til social innovation, som kort sagt betyder nye og bedre løsninger på samfundets største udfordringer. For at gøre det afholder DANSIC hvert år en konference, som sætter fokus på en konkret udfordring i samfundet, og hvordan man med social innovation kan løse den.

Som studerende kan du ansøge om gratis deltagelse på konferencen, DANSIC16 Work Life Lab, ved at udfylde en motiveret ansøgning.

Ikke studerende? Så tilmeld dig her

Følg med på dansic.org og de sociale medier, når vi løbende løfter sløret for talere og programmet for dagen.

Vi glæder os til at se dig!